Individuel - Par og  Familie terapeut  
 
         Trine Elehrs
  relation-samtale@mail.dk 

 
                                                                
                                                           
 
     
    Individuel - Par og Familieterapeut 
    


Relation-Samtale 

Familie terapi kan være en gave til jeres families trivsel, hvis i har udfordringer som er vanskelige at løse.

Jeres familie kan rammes af krise eller i kan have brug for at komme på rette spor. Som familie kan i, børn som voksne, få hjælp til at

håndtere de konflikter, slidsomme diskussioner eller den manglende kommunikation, så i kan komme videre i et konstruktivt samspil.

Børns  trivsel og adfærd er et symptom på familiens trivsel  eller mangel på samme. Det vil altid være de voksnes ansvar at familien fungerer ud fra de ressourcer og kompetencer de voksne besidder.

I familie terapi vil jeg se og mærke jeres relationelle samspil, på kommunikationen. På individuelle personlige grænser. Jeg vil lytte, anerkende og "se" det enkelte individ. Jeg vil sammen med jer finde og styrke jeres iboende ressourcer som i besidder som familie.

Familie rådgivning.

Konkret rådgivning til hvordan et problem i hverdagen kan løses. F.eks. et barn i har  svært ved at få til at sove. Det midterste barn der ikke vil spise m.m.

Måske skal i som forældre skilles og hvordan fortæller i barnet dette?  hvor skal barnet bo? der er mange udfordringer i forbindelse med en skilsmisse.


Min faglige tilgang er oplevelses orienteret familie terapi inspireret af bl.a. Walter Kempler.